снимки: читател Колчета, които могат да се махат и слагат по

...
снимки: читател Колчета, които могат да се махат и слагат по
Коментари Харесай

Сигнал до „Петел“: Шофьори завзеха тротоар във Варна и го ползват за личен паркинг

снимки: читател 

Колчета, които могат да се махат и поставят по избор на тези, които държат ключа за катинара, който ги заключва – това е един от специалитети на варнеци, които трансформират тротоари в персонален паркинг. За следващия подобен случай оповестява четец на „ Петел “.

В случая, поставените непозволено колчета са на ул. „ Гоце Делчев “ във Варна. На процедура обаче те могат да се видят на доста места в морския град. Очаква се разширението на Синята зона в града да внесе повече ред и да освободи тротоарите от сходно „ отнемане “, както го назовава недоволният ни четец.



Отделен е въпросът, че общината от дълго време е трябвало да вземе ограничения против това явно нарушаване. За страдание, сходни произволи постоянно остават „ незабелязани “ с години от контролните органи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Real_man (преди 1 минута) Рейтинг: 23 | Одобрение: -42 Ключът е най-хубавото лекарство. Като започнеш от фара и стигнеш до стопа. После минаваш от другата страна. Трябва едни като СтопХам да се появят във Варна. Само те може да излекуват нагълците. Напиши коментарИме:Коментар: